Infoa

1. Hiustenvärjäys ikäraja: K-16

Miksi? Koska lasten/ nuorten ihon suojakerros ei ole vielä tarpeeksi vahva suojaamaan haitallisten aineiden läpäisyltä. Kaikki hapete värit sisältävät PPD:tä tai sen johdannaisia ja tämän on todettu aiheuttavan joillekkin hiusväriallergiaa, mitä useammin tälle aineosalle altistuu.

2. Tärkeää tietoa

Kerro minulle mikäli olet joskus saanut aikaisemmin kosmetiikasta herkkyys reaktioita. Kerro myös mikäli sinulla on tai on joskus ollut MUSTA HENNA TATUOINTI.

Raskaus, lääkitykset sekä ruokavalion muutokset saattavat vaikuttaa hiustesi hyvinvointiin. Siksi on hyvä kertoa myös näistä kampaajalle tultaessa.

3. Värin / leikkauksen ylläpito

Säilyttääksesi loistavan värin tai leikkauksen mahdollisimman pitkään hyvänä, panosta myös kotihoitotuotteisiin. Värisi pysyy pidempään, hiuksissa säilyy kiilto ja leikkaus säilyttää ryhdikkyytensä. Mitä sähäkämpi / trendikkäämpi sävy, sitä vaativampi huolto.

4. Saitko reaktion värikäsittelyn jälkeen?

Minulle on tärkeää kuulla ilmenneistä reaktioista. Hiusvärit saattavat aiheuttaa allergisia oireita, jopa vuorokauden viiveellä värjäyksestä. Mikäli värjäyksen jälkeen hiuspohja kutiaa tai mm. hiuspohjaan ilmestyy vesikelloja, silmien tai korvien turvotusta, ihottumaa kasvojen/rintakehän/yläselän alueella, hengitys vaikeuksia. Ota yhteyttä lääkäriin ja liikkeeseen. Kirjaan ylös kaikki käyttämäni värit, joten pystyn reklamoimaan asiasta myös eteenpäin. Älä jätä reaktioita reklamoimatta.

5. Ups! Mitä tehdä jos lopputulos ei täyttänyt toiveitasi?

Ensisijaisesti toivon, että palaat takaisin /otat yhteyttä ennen kuin itse tai muualla yrität korjata tilanteen. Tämä tulee tapahtua 2 vkon sisään käsittelystä.

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välillä, ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvojaan ( www.kuluttajaneuvonta.fi) 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.